Wilt u onze clienten begeleiden?

Het bestuur van Stichting Huifbed de Meierij is per direct op zoek naar vrijwilligers (m/v) die actief willen zijn als clientbegeleider om onze clienten op te halen van hun woonverblijf en naar het opstapperron van onze stichting te begeleiden.

Doelstelling:

De clientbegeleiders hebben tot doel onze clienten op te halen op hun woonverblijf en te begeleiden naar ons opstapperron, zodat ook zij kunnen genieten van een ritje met het huifbed, waarna de begeleider ze ook weer terug brengt naar hun woonverblijf.

Taken:

  • De clienten ophalen op hun woonverblijf, lokatie de Binckhorst.
  • De client begeleiden naar de accomodatie van onze Stichting (ca 5  minuten wandelen).
  • Indien een verpleegkundige achtergrond de client in en uit het huifbed begeleiden.
  • Indien een verpleegkundige achtergrond, de menner begeleiden op de bok tijdens de rit.
  • Na het huifbedrijden de client weer naar zijn/haar woonverblijf begeleiden.

Doordat het team van begeleiders uit meerdere personen bestaat kunnen bovengenoemde taken en het schema goed verdeeld worden en is de belasting minimaal. De hoeveelheid tijd die je er in steekt gaat in overleg met de planning.  Ter beeldvorming, dit kan een vaste ochtend in de week zijn of per twee weken of per maand.

Ben jij geinteresserd om onze clienten op te halen en weer naar hun woonverblijf te brengen zodat zij kunnen genieten van een ritje met het huifbed, neem dan contact met ons op en wij nodigen je graag uit voor een kennismakingsgesprek.

Wilt u ons steunen?

Als sinds het ontstaan is de filosofie van de Stichting Huifbed de Meierij dat de kosten geen belemmering mogen zijn om met plezier huifbed te komen rijden. Omdat we geen subsidie ontvangen zijn donaties, schenkingen, legaten, acties van bedrijven, scholen en particulieren heel hard nodig en zeer welkom.

Sponsor Donateur Vrijwilliger