Kom jij onze Sponsorcommissie versterken?

Het bestuur van Stichting is per direct op zoek naar vrijwilligers (m/v) die actief willen zijn in onze Sponsorcommissie.

Doelstelling:

De sponsorcommissie draagt zorg en verantwoording voor het verder professionaliseren van de sponsorcommissie en voeren een actief sponsorbeleid met tot doelstelling het behoud van het huidige sponsorbestand en ook het verder uitbouwen van het sponsorbestand met het oog op de toekomstige ontwikkelingen binnen Stichting Huifbed De meierij. Het gaat hierbij om een vrijwilligersfunctie, waarbij de Sponsorcommissie in eerste instantie verantwoordelijk is voor:

Taken:  

  • Het benaderen van potentiële sponsors;
  • De communicatie met potentiële sponsors en huidige sponsors (voor een eenduidig sponsorbeleid);
  • Het opstellen en het beheren van de sponsorcontracten.
  • Mede organiseren van jaarlijkse sponsorbijeenkomst

Door de commissie uit meerdere personen te laten bestaan kunnen de taken goed verdeeld worden en is de belasting minimaal. Een aantal keren per jaar is er een vergadering. De hoeveelheid tijd die je er in steekt en het tijdstip waarop je sponsors benadert vul je zelf in.

Ben jij commercieel en beschik je over een goed netwerk in de regio, neem dan contact met ons op en wij nodigen je graag uit voor een kennismakingsgesprek.

Wilt u ons steunen?

Als sinds het ontstaan is de filosofie van de Stichting Huifbed de Meierij dat de kosten geen belemmering mogen zijn om met plezier huifbed te komen rijden. Omdat we geen subsidie ontvangen zijn donaties, schenkingen, legaten, acties van bedrijven, scholen en particulieren heel hard nodig en zeer welkom.

Sponsor Donateur Vrijwilliger