Kom jij ons klusteam versterken?

Het bestuur van Stichting is per direct op zoek naar vrijwilligers (m/v) die actief willen zijn in ons Klusteam.

Doelstelling:

Het Klusteam heeft als doel het onderhouden van het complex en de inventaris  zodanig dat vrijwilligers, cliënten, begeleiders en overige bezoekers van de stichting op een veilige wijze van het gebouw en overige voorzieningen gebruik kunnen maken. 

Taken:  

  • Voert algemene, reparatie- en onderhoudswerkzaamheden uit (aan gebouwen, stallen en paddocks).
  • Werkt volgens een vastgesteld schema dat is opgesteld door de beheercommissie.
  • Informeert de beheercommissie omtrent de inkoop van materialen tbv uitvoeren werkzaamheden.
  • Informeert de beheercommissie indien werkzaamheden expertise van derde vereist.

Door dit team uit meerdere personen te laten bestaan kunnen de taken goed verdeeld worden en is de belasting minimaal. Er is standaard de eerste woensdagochtend van de maand gepland voor de klussendag. De hoeveelheid tijd die je er in steekt is daarnaast afhankelijk of je je ook wil inzetten bij incidenten zoals stroomstoring, lekkage of ondersteuning vanuit een overige commissie.

Heb jij twee rechterhanden en zin om iedere 1e woensdagochtend van de maand mee te helpen klussen, neem dan contact met ons op en wij nodigen je graag uit voor een kennismakingsgesprek.

Wilt u ons steunen?

Als sinds het ontstaan is de filosofie van de Stichting Huifbed de Meierij dat de kosten geen belemmering mogen zijn om met plezier huifbed te komen rijden. Omdat we geen subsidie ontvangen zijn donaties, schenkingen, legaten, acties van bedrijven, scholen en particulieren heel hard nodig en zeer welkom.

Sponsor Donateur Vrijwilliger